Lancering plan "De Nieuwe Werf" tijdens Woonavond 10 november

Geplaatst op 08-11-2017

‘De Nieuwe Werf’, dit deelplan start met de bouw van tien woningen. Het betreft twee vrijstaande woningen en twee blokken van vier geschakelde woningen. De architectuurstijl is geïnspireerd op de jaren twintig.

De eerste serie woningen komt aan de Rijnaakwerf. De Nederlandse baksteentraditie komt hier weer helemaal tot leven, aldus de architect Hans-Jurgen Rombaut. De metselwerkornamenten in de gevels zorgen samen met de geglazuurde sierlijsten voor een levendig gevelbeeld.
De woningen bieden een zee aan ruimte. Elke woning telt vier of vijf slaapkamers, twee of drie op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping, welkebereikbaar zijn via een vaste trap.
In de badkamer bevinden zich een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er een ruime bergkast op deze verdieping aanwezig. Er zijn diverse opties mogelijk, bijvoorbeeld een apart toilet in plaats van de bergkast of een extra wastafel/bad.

De woningen zijn energiezuinig. Op het dak liggen vier à vijf zonnepanelen (bij de prijs inbegrepen).

Wilt u meer weten over het plan De Nieuwe Werf? Schrijf u dan nu in via Othene.nl.

De Othene Zuid woonavond is een ideale gelegenheid om u te oriënteren op de lopende en nieuwe projecten in Othene Zuid. Het verkoopteam van Smolders Makelaars geeft u alle gewenste informatie, dit onder het genot van een hapje en drankje.


De deuren van de brede school in Othene staan vrijdagavond 10 november tussen 17.00 en 20.30 uur uitnodigend open voor belangstellenden. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom!

  • Lancering plan "De Nieuwe Werf" tijdens Woonavond 10 november

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars