Deelgebieden

Othene-Zuid in Terneuzen staat voor kwalitatief goed wonen. U vindt hier meerdere deelgebieden met een breed woningaanbod voor onder andere starters, gezinnen en senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling heeft u de keuze uit royale vrijstaande villa's, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen en klassieke rijwoningen.

Voor iedere nieuwbouwwoning geldt, dat de woning met tal van opties volledig op uw maat gemaakt kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen. Bouwt u uw droomhuis liever zelf? Ook dat kan in Othene-Zuid in Terneuzen! Hiervoor zijn vrijstaande kavels beschikbaar.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de projectpagina’s voor meer informatie over een specifiek project. Op dit moment zijn de projecten Arce Novum en Leeuwerik in verkoop. Of denk én doe mee met het in ontwikkeling zijnde Wooneiland Frisiusschans.

Belangstelling?

Heeft u interesse in het woningaanbod van Othene-Zuid? Meld u dan nu aan als geïnteresseerde!

Gebiedskaart >
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
Vooraankondiging

Gebiedskaart Othene; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Zoek een huis in Othene

Geef hiernaast aan wat je zoekt en vind jouw droomhuis in Othene. Of klik op de link hieronder om het volledige aanbod te bekijken.

Ga naar het woningoverzicht

Soort woning:

  Prijsklasse:

  “Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

  Contactgegevens Othene

  Smolders Makelaars
  Makelaar

  Smolders Makelaars