Deelgebieden

Othene-Zuid in Terneuzen staat voor kwalitatief goed wonen. U vindt hier meerdere deelgebieden met een breed woningaanbod voor onder andere starters, gezinnen en senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling heeft u de keuze uit royale vrijstaande villa's, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en klassieke rijwoningen.

Woning op maat

Voor iedere nieuwbouwwoning geldt, dat de woning met tal van opties volledig op uw maat gemaakt kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen. Bouwt u uw droomhuis liever zelf? Ook dat kan in Othene-Zuid in Terneuzen! Hiervoor zijn momenteel vrijstaande kavels beschikbaar aan de Kokmeeuw.

Woningen in verkoop

Nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk dan op de projectpagina’s voor meer informatie over een specifiek project. Op dit moment zijn de hoek- en tussenwoningen en de vrijstaande én twee-onder-een-kapvilla’s van het project Arce Novum in verkoop. Ook is er één unieke vrijstaande Arce Novum villa aan de Kempenaarwerf beschikbaar.

Woningen in Pre Sale

Buiten dit aanbod, zijn ook de woningen van het nieuwste project Vinkentouw én de woningen aan de Kraanvogel in Pre Sale. Het project Vinkentouw bestaat uit 21 nieuwe hoek- en tussenwoningen aan de Vogellaan. Het aanbod aan de Kraanvogel is beperkt. Hier worden twee twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning gerealiseerd.

Levensloopbestendig wonen

Droomt u van een heerlijke woning waar u de rest van uw leven kunt blijven wonen? Houd dan de ontwikkelingen rondom de levensloopbestendige woningen van het Wooneiland Frisiusschans in de gaten.

Heeft u interesse in het woningaanbod van Othene-Zuid? Meld u dan nu aan als geïnteresseerde!

Gebiedskaart
Arce Novum Kempenaarwerf
Kraanvogel
Kokmeeuw
Vinkentouw
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
Vooraankondiging

Gebiedskaart Othene; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Zoek een huis in Othene

Geef hiernaast aan wat je zoekt en vind jouw droomhuis in Othene. Of klik op de link hieronder om het volledige aanbod te bekijken.

Ga naar het woningoverzicht

Soort woning:

  Prijsklasse:

  “Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

  Contactgegevens Othene

  Smolders Makelaars
  Makelaar

  Smolders Makelaars