20 oktober 2022
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van de projecten Kraanvogel, Vinkentouw en Strandbroeders in Othene Zuid is inmiddels in volle gang. Reden voor een feestje voor de toekomstige bewoners! Dit vond plaats bij Informatiecentrum Othene, nabij de bouw van de diverse projecten.

Op dit bijzondere moment werd samen met de toekomstige bewoners geproost. Zij werden op woensdag 19 oktober namens Joris Jansen van projectontwikkelaar AM Zeeland en wethouder Van Hulle van gemeente Terneuzen welkom geheten. Er werd kort stilgestaan bij de voortgang van de bouw en de heiwerkzaamheden van project Strandbroeders die een dag daarvoor waren afgerond. Wat volgde was een feestelijk moment inclusief vuurwerk, slingers, een glaasje bubbels en een heerlijk hapje.

Kennismaken met buren
Ook was er gelegenheid om een gezellig praatje te maken met de toekomstige buren. Wie dit zouden worden? Dat was in een oogopslag te zien op de kavelkaarten, waar de kopers een polaroidfoto van zichzelf op konden plakken. En dat de aanwezigen nieuwsgierig waren naar hun toekomstige buren, dat bleek wel! De vraag: “Zijn onze buren er al?” werd regelmatig gesteld. Ook de allerjongsten waren reuze enthousiast en konden niet wachten om zich voor te stellen aan hun nieuwe buren.

Enthousiaste kopers
“We vinden het mooi dat deze dag georganiseerd wordt”, aldus een van de aanwezigen. “Het is leuk om te zien wie er naast ons komen te wonen.” Ook Oscar, koper van project Vinkentouw is positief: “Ik heb nu al zin om te verhuizen. Op dit moment woon in een appartement, dus ik kijk met name uit naar het hebben van meer vrijheid en het wonen in een rustige buurt!” Familie Schipper, ook kopers project Vinkentouw, kijkt daarentegen vooral uit naar het grotere woonoppervlak dat ze zullen hebben in hun hoekwoning.

Woningaanbod
Lijkt wonen in Othene Zuid u ook wel wat? Het project Kraanvogel is volledig uitverkocht, maar van project Vinkentouw zijn er nog hoek- en tussenwoningen beschikbaar en project Strandbroeders heeft nog aanbod in twee-onder-een-kapwoningen. Of bekijk het overige aanbod zoals de levensloopbestendige woningen van het Wooneiland Frisiusschans en de paviljoenwoningen van iQube. Contacteer Smolders Makelaars voor meer informatie.