Othene Zuid, nieuwbouw wonen in stijl

Per deelgebied van Othene Zuid worden de woningen uitgewerkt in een bepaalde architectuurstijl. Op de vrije kavels kan gekozen worden voor een eigen uitstraling. De verscheidenheid aan architectuurgebieden en de diversiteit op de vrije kavels worden door wegen, zichtlijnen, openbare groenstructuren en waterpartijen verbonden tot één samenhangende woonwijk.

Koopwoningen in alle soorten in Othene Zuid

Othene Zuid wordt niet alleen gekenmerkt door een ruime stedenbouwkundige opzet. Ook de kavels en de woningen bieden u veel ruimte voor het realiseren van uw eigen woonwensen. Op de pagina Argusvlinder vindt u vrije kavels in diverse afmetingen, waarop u een woning met uw eigen indeling en uitstraling kan (laten) realiseren. Op de deelgebieden pagina vindt u woningen in alle soorten, maten, stijlen en prijsklassen. Elke woning is bovendien door middel van uitbreidingen of wijzigingen in de indeling aan te passen aan individuele wensen. Ontdek de vele mogelijkheden van wonen in Othene Zuid!

Bedrijvigheid in de omgeving van Terneuzen

Terneuzen, de grootste en groenste gemeente van Zeeland. Een stad met aanzienlijk meer bedrijvigheid dan u verwacht en met het grootste BNP per hoofd van de bevolking van Nederland.

Ondanks de grote bedrijvigheid een stad met veel rust, ruimte en mogelijkheden. Deze derde haven van Nederland heeft vele snelle internationale verbindingen. Op 1 uur afstand steden als Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent, Lille, Breda en zelfs bijna Europoort. Parijs is net zo snel bereikbaar als Amsterdam of Aken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars