Othene Zuid, Terneuzen

Terneuzen, gelegen aan de machtige rivier de Westerschelde, is de maritieme stad waar al eeuwenlang hard wordt gewerkt. De dijken langs de Westerschelde, het sluizencomplex en het kanaal van Gent naar Terneuzen met veel internationale bedrijvigheid zijn hier de resultaten van. Maar er is ook tijd voor vertier! Met een theater, bioscoop, skipiste en de langste winkelstraat van Zeeuws-Vlaanderen biedt het moderne Terneuzen voor ieder wat wils.

Wonen omringd door de natuur van Terneuzen

De prachtige oevers van de Otheense kreek zijn goed bereikbaar vanuit Othene Zuid. Het 'rondje kreek' biedt goede mogelijkheden tot ontspanning en recreatie zoals wandelen, trimmen, zwemmen, vissen en varen. Het buitengebied met polders, het natuurgebied Margarethapolder en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij. Ook in de wijk zelf is er veel ruimte voor en aandacht besteed aan openbaar groen, water en speelvoorzieningen.

Othene Terneuzen

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Wonen dichtbij voorzieningen

Othene Zuid heeft prima voorzieningen. In het buurtwinkelcentrum bevinden zich een supermarkt, een bakker, een cafetaria en een kapsalon. Verspreid over de wijk zijn er ook zaken als een schoonheidssalon, een fysiotherapeut en een tandarts te vinden. Tevens is er een brede school met daarin twee basisscholen en kinderopvangvoorzieningen. Het centrum en alle overige voorzieningen van Terneuzen zijn ook goed bereikbaar.

Omgeving Othene Zuid Terneuzen

Alle gewenste regionale voorzieningen zijn binnen handbereik, van het theater tot de Universitaire ziekenhuizen in België. Zondags uitgebreid winkelen met een Bourgondische afsluiting in toprestaurants behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Het plan is bijzonder gunstig gelegen ten oosten van de Otheense kreek. Het wordt doorsneden door de Laan van Othene, de hoofdverbindingsweg. Hierdoor ontstaan er twee plandelen, de Rietlanden en de Waterlanden. De Rietlanden bestaat uit exclusieve kavels, de Waterlanden worden gedomineerd door het wonen rondom de Zaamkreek.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars