11 maart 2022
Geplaatst door TeamOthene

Wonen aan de Kraanvogel. Dat het heerlijk is, dat kan Ivo Geernaert zonder twijfel bevestigen. Inmiddels woont hij twee jaar aan de Kraanvogel… En de rust en het uitzicht? Dat verveelt hem nog steeds niet!

‘Ik zeg wel eens: we hoeven niet op vakantie, want het voelt hier ook aan als vakantie. Je hebt een prachtig uitzicht voor de deur en je loopt binnen vijf minuten naar de bakker voor verse broodjes. Dat is toch heerlijk? Voordat ik aan de Kraanvogel ging wonen, heb ik 14 jaar aan de Vogellaan in Othene Zuid gewoond en daarna wat omzwervingen gemaakt. De woningen aan de Kraanvogel vond ik altijd al heel mooi, ik had voor mezelf besloten: als daar een woning vrijkomt, dan wil ik die hebben. In mei 2019 kwam deze droom uit!

Ruimtelijk en veel lichtinval
Voor mijn vriendin en mij was het uitzicht heel belangrijk toen we hier gingen wonen, daar zijn we echt voor gevallen. Maar de woning zelf is natuurlijk ook prachtig. Het is een ruime woning met veel lichtinval, dat vinden we heel fijn. Daarnaast waren we ook wel op zoek naar een woning met genoeg ruimte. We zijn een samengesteld gezin en wilden voor onze jongens ook een fijne plek. We hebben volop ruimte, dus iedereen heeft een eigen plek.

Volledig tot rust komen
Ik denk dat wonen aan de Kraanvogel perfect is voor mensen die door de week hard werken, maar ‘s avonds en in het weekend volledig tot rust willen komen. Het is een heel rustige omgeving, je hebt veel ruimte en een redelijk vrij uitzicht. En zal ik nog eens wat vertellen? We hebben een hond, dus daar wandel ik altijd mee langs het water. Ik ben van mening dat ik al een paar keer een echte kraanvogel heb gezien, ook al weet ik dat het eigenlijk helemaal niet kan… Bijzonder toch!’

Meer info over wonen in Othene?
Lijkt wonen in een van de sfeervolle woningen van Kraanvogel u ook wel wat en wilt u er meer over weten? Of wilt u de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.